Меню

Notice: Undefined index: header_profile in /home/riamhpbz/domains/bgboats.eu/public_html/wp-content/themes/motor-child/header.php on line 95

Notice: Undefined index: header_cart in /home/riamhpbz/domains/bgboats.eu/public_html/wp-content/themes/motor-child/header.php on line 188

0

0.00 лв.


Notice: Undefined index: header_wishlist in /home/riamhpbz/domains/bgboats.eu/public_html/wp-content/themes/motor-child/header.php on line 214

BGBOATS е водеща фирма

на българския пазар, предлагаща висококачествени лодки, яхти, бордови и извънбордови двигатели. Оргинални резервни части, аксесоари и за тях. BGBOATS е официален представител на марките за извънбордови и бордови двигатели Mercury, Yamaha, Suzuki, Honda, Tohatsu, Evinrude, Johnson, MerCruiser и Volvo Penta.
От създаването си нашият магазин се е утвърдил като основно представителство на световноизвестни производители на яхти и лодки. А също така на рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, тримарани, катамарани, джетове, скутери, бордови и извънбордови двигатели.

BGBOATS е единствената фирма в България

разполагаща с широка гама резервни части нови и втора употреба на склад. Доставяните от BGBOATS яхти, лодки, бордови и извънбордови двигатели се предлагат с всички необходими документи и сертификати. Осигуряваме гаранционно и следгаранционно обслужване на всички наши бордови и извънбордови двигатели, яхти, лодки, RIB лодки, тримарани, катамарани, джетове и скутери.
Екипът на BGBOATS е съставен от професионалисти, притежаващи дългогодишен опит в профилактиката, поддръжката и ремонта на предлаганите артикули. BGBOATS използва модерна техника и иновативни технологии, за да предложи най-добрите и ефективни решения. Особено когато се наложи ремонт или реновиране на яхти, лодки, рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, тримарани, катамарани, джетове, скутери, бордови и извънбордови двигатели.

Важно при поръчката на желания модел

лодка, яхта, скутер или двигател тя да бъде консултирана със специалист. Нашите клиенти имат възможността да направят индивидуална поръчка. На желаната лодка или яхта, която да бъде оборудвана, съобразно техните предпочитания и нужди. В допълнение към различните яхти, лодки, рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, тримарани, катамарани, джетове, скутери, предлагаме и колесари за тяхното по-удобно и лесно придвижване. Осигуряваме възможност за доставка (транспорт) на закупените яхти, лодки, рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, бордови и извънбордови двигатели в рамките на страната.
Клиентите могат да поръчат и реновиране на техните яхти, лодки, скутери и джетове. BGBOATS предлага промяна на интериорните и екстериорни елементи на яхти и лодки, което ще бъде извършено с гаранция за ефективност и надеждност.

Специалистите от BGBOATS

запознават всеки един от клиентите с предимствата и характеристиките на предлаганите продукти. Хората, избрали услугите на BGBOATS, получават лично отношение, коректно поднесена информация. Съчетано с детайлно вникване в техните нужди и желания, когато трябва да се избере най-подходящата комбинация. Крайната цел на BGBOATS е да предложи най-добрите варианти, предлагани от производителите на лодки, яхти, скутери, джетове, бордови и извънбордови двигатели които да удовлетворят напълно клиента..
За улеснение на всеки потребител, BGBOATS осигурява различни услуги по поддръжка и профилактика на яхти, лодки, рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, тримарани, катамарани, джетове, скутери. И още:

  • Консервиране на различните видове бордови и извънбордови двигатели.
  • Компютърна диагностика за бордови и извънбордови двигатели от марките Yamaha, Suzuki, Johnson, Evinrude, Tohatsu и Honda.
  • Смяна на масло и филтри на бордови и извънбордови двигатели.
  • Подмяна на консумативи и аксесоари и др.

BGBOATS е един от най-добрите варианти,

когато се наложи да поръчате оригинални резервни части за бордови и извънбордови двигатели. Качествен такелаж, оборудване и аксесоари, предвидени за яхти, лодки, рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, тримарани, катамарани – нови и втора употреба на склад.
BGBOATS осигурява и пълно съдействие на желаещите да се запишат на курсове за водачи на малък кораб до 40 бруто тона. С успешно положените изпити всеки може да получи правоспособност. Тя му позволява да плава с лодка или яхта във вътрешните и външни водоеми на България. За да улесни своите клиенти, BGBOATS осигурява и регистрация на яхти, лодки, рибарски лодки, надуваеми или RIB лодки, тримарани, катамарани в Държавната морска администрация. В допълнение, потребителите могат да разчитат на BGBOATS, когато се налага извършването на годишни технически прегледи, необходими за всяка лодка или яхта на територията на България.

С BGBOATS качеството си има свое име и адрес – BGboats.eu.

Натиснете за директна връзка към VIBER
VIBER бутон
Нагоре