Меню

Notice: Undefined index: header_profile in /home/riamhpbz/domains/bgboats.eu/public_html/wp-content/themes/motor-child/header.php on line 95

Notice: Undefined index: header_cart in /home/riamhpbz/domains/bgboats.eu/public_html/wp-content/themes/motor-child/header.php on line 188

0

0.00 лв.


Notice: Undefined index: header_wishlist in /home/riamhpbz/domains/bgboats.eu/public_html/wp-content/themes/motor-child/header.php on line 214

BGBOATS – За нас

BGBOATS – Лодки, яхти и двигатели с безкомпромисно качество за Вас!
Регулярен внос на цени без конкуренция!

BGBOATS е бранд на „ЕР СИ БИЛД“ ООД – гр. Козлодуй с дейност в сферата на търговията и предлагането на качествени яхти, тримарани, катамарани, моторни, рибарски и RIB лодки, колесари за лодки (ремаркета за лодки) от реномирани марки производители и разбира се перфектните извънбордови или бордови двигатели за тях. Екипът ни винаги е държал на безкомпромисното качество и перфектното обслужване на клиентите, затова изградихме нов онлайн магазин с налични лодки и двигатели от регулярен внос, а също така и с голямо разнообразие от аксесоари и резервни части за добрата им поддръжка.

За вече 20 години работа в бранша, BGBOATS доказа своето заслужено място на българския пазар, като търговец на едни от най-качествените лодки, яхти, бордови и извънбордови двигатели, аксесоари и консумативи за тях. Стремежът на екипа на BG BOATS да отговори адекватно на всички клиентски нужди ни тласка напред, изграждайки модерна складова и сервизна база позиционирана в град Козлодуй.

BGBOATS предлага специализиран транспорт, а квалификацията на персонала, които ще Ви обслужи е безупречна. Покупката на една модерна и луксозна лодка, на една яхта или тримаран в допълнение с колесар за лодка е солидна инвестиция и като такава тя изисква оформянето на специфична документация. Затова всички бордови или извънбордови двигатели на BGBOATS, както и предлаганите от нея лодки са с гарантиран произход. Те притежават  регистрационни талони и специални паспорти, а покупката е обвързана с гаранционен договор за покупко-продажба.

В стремежа си да улесним приятното и ефективно ползване на лодките и яхтите, на клиентите си от BGBOATS предлагаме и една нова уникална по своята същност услуга! Притежателите на извънбордови двигатели за лодки с марките YAMAHA, SUZUKI, MERCURY, JOHNSON и Honda могат да се възползват от компютърна диагностика с перфектно функционален софтуер.

Професионалния екип на BGBOATS винаги е готов да откликне и да предложи адекватното решение, когато клиент има въпроси или колебания!

И ако все пак, все още се колебаете дали да ни се доверите или откъде да закупите своята моторна лодка, луксозната си яхта, бърз джет или просто риболовна лодка – нека Ви дадем 10 надеждни причини да изберете BGBOATS!

10 причини, защо да заложите на BG BOATS!

1. Перфектна пакетна цена

– eдин продукт или услуга, нямат ли атрактивна цена, която напълно да отговаря и на високото им качество – често пъти остават само пожелани за един клиент.
От BG BOATS по възможност предлагаме пакетната цена или услуга с гарантирано достъпен характер и винаги конкурентна цена. Всеки закупен BG BOATS двигател, включва и възможност за последващото рентабилно обслужване и поддържка. А всяка яхта, лодка, джет, катамаран, бордови или извънбордови двигател се доставя на цена без конкуренция за българския пазар!

3. Грижа за клиента на 100%

– няма ли грижа за клиента и перфектно клиентско обслужване, няма и добър бизнес, който да се развива във времето.
За BG BOATS клиента е винаги на първо място! Екипът ни не просто се стреми да Ви продаде качествен плавателен съд, оборудване или такелаж за него, ние се стремим да бъдем полезни през цялото време, когато го ползвате, поддържате и търсите резервни части за него. Така от закупуването на една лодка, през нейното въвеждане в експлоатация, добрата и поддръжка и оборудване, може да разчитате на професионалисти на BG BOATS, които са на разположение ежедневно за Вас.

5. Професионално отношение

– оказваме професионално съдействие и консултации при избор на лодки, двигатели, джетове и колесари, които са най-подходящи за Вас.
За да бъде максимално ефективна професионалната рутина на BG BOATS изградихме собствена сервизна база и склад за резервни части. Най-новата ни услуга Компютърна диагностика за извънбордови двигатели, гарантира безпроблемна работа на двигателя на лодката Ви. За вече 10 години работа, екипа на компанията е сплотен, изцяло квалифициран високо и се отнася с професионализъм и внимание към всеки един детайл от поръчките – независимо дали те са за бордови и извънбордови двигатели, лодки или оборудване и такелаж.

7. Коректно отношение

– коректността се доказва и така се печелят клиенти.
Фактите сочат, че от създаването си през 2007 година до днес, BG BOATS има над 350 доставени лодки и над 950 двигателя… това доказва едно, спечелихме си много лоялни и верни клиенти, които станаха и наши приятели!
Това ние наричаме коректно отношение и грижа за клиента…
А най-добрата ни реклама са отзивите и препоръките от доволните ни клиентите!

9. Налични винаги продукти

– всичко изброено до тук визираше качество, рентабилни марки, широка гама от разнообразие, грижа за клиента и прочие.
BG BOATS винаги поддържа голяма наличност на предлаганите моторни и RIB лодки, на бордови и извънбордови двигатели, както и на сервизните части, аксесоарите и такелаж за тях.

2. Богата гама от продукти и услуги

– успеха на една компания винаги е обвързан с грижата за клиента и разнообразието, което тя му предлага.
От BG BOATS предлагаме изключително богата гама от продукти и услуги на своите клиенти.
За всеки вкус ще намерите рибарска лодка, надуваема или RIB лодка, луксозни яхти, джетове, бордов или извънбордов двигател, или пък разнообразно такелажно оборудване –котви, вериги, спасителни жилетки, светлинна навигация, колесари и какво ли още не свързано с безпроблемното и перфектно плаване по вода.

4. Конкурентоспособност на гребена на вълната

– днес всяка една ниша в бизнеса е пренаселена и само фирмите задържали се на гребена на вълната оцеляват.
От BG BOATS предлагаме качествени стоки и услуги на цени без конкуренция! Екипът ни поддържа надеждни и дълготрайни партньорства с реномирани производители и търговци на плавателни съдове в Европа, които са символ за качество.
От BG BOATS доставяме за своите клиенти по поръчка яхти, лодки, джетове, тримарани, катамарани, бордови и извънбордови двигатели при най-изгодни условия, като осигуряваме възможност и за последващата им поддръжка и сервиз.

6. Перфектно обслужване

– качеството и обслужването на ниво за клиента – вървят ръка за ръка.
Когато закупите от BG BOATS извънбордов двигател за лодка, RIB или рибарска лодка от марките SUZUKI, MERCURY, JOHNSON, YAMAHA, HONDA и други може да разчитате на тяхната идеална сервизна поддръжка.
За да е на ниво обслужването от BG BOATS Ви предлагаме и компютърна диагностика за извънбордови двигатели.
Освен това предлагаме оргинални нови и втора употреба резервните части за лодки, бордови и извънбордови двигатели от марките MERCURY MARINE, YAMAHA, HONDA MARINE, SUZUKI, SOLAS, QUICKSILVER, CEF, GLM, FARIA, ASKELADDEN, VEETHREE (TELEFLEX), VETUS и други.

8. Услуги и съдействие

– разнообразни услуги и съдействие за клиентите на BG BOATS.
Услуга – доставка по поръчка на лодки, яхти, бордови и извънбордови двигатели, както и колесари за тях. Последващо обслужване и сервиз на доставените артикули от нас.
С грижа за клиентите на BG BOATS, както и да тяхното удобство предлагаме тази услуга – Регистрация на лодки и яхти.
BG BOATS предлага съдействие при записването и обучението за „Водач на малък кораб“.

10. Качество без компромис

– качеството винаги е на мода и се цени от клиентите.
За 12 години BG BOATS е обслужила нуждата от плавателен съд, бордови или извънбордови двигатели и оборудването за тях на хиляди клиенти.
Ние от екипа на BG BOATS държим на високото качество и перфектния последващ сервиз и обслужване!

Купувайки своя плавателен съд със съдействието на BG BOATS, съответно двигател за него, своето такелажно оборудване или маркови аксесоари – знайте, че купувате качество на изгодна цена и винаги можете да разчитате на добра последваща поддръжка!

Натиснете за директна връзка към VIBER
VIBER бутон
Нагоре